[vc_row row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» oblique_section=»no» text_align=»left» css_animation=»»][vc_column][vc_empty_space image_repeat=»no-repeat»][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» oblique_section=»no» text_align=»left» css_animation=»»][vc_column][vc_column_text]

VOCCES. SERVEI D’AUDIOGUIES, ÉS L’ENTITAT COMERCIAL QUE AGLUTINA ELS PRODUCTES TECNOLÒGICS, R+D+I I SERVEIS D’IMPLANTACIÓ D’AUDIOGUIES.

Núm. 1 en serveis d’acompanyament en la Gestió Integral Turística, presents en més de 40 actius culturals a Espanya.

Vocces Lab centra la seva activitat principal en la implantació de serveis d’audioguies i guiat de grups en espais culturals, donant servei a més de 3 milions de turistes tots els anys en els diferents actius culturals on treballem.

SOM FABRICANTS:

Fabricant número 1 a Espanya d’audioguies i guiat de grups.

Tots els productes de Vocces Lab han estat dissenyats per un equip de professionals propi, per tant, som autosuficients a l’hora de donar suport específic i oportú sobre cadascun dels productes que oferim.

El fet de ser fabricants també redunda en l’adaptació i millora contínua. Per això sempre oferim la possibilitat d’adaptar cada producte a les necessitats específiques del nostre client, fins i tot el disseny de productes amb enginyeria específica segons la necessitat concreta.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row row_type=»row» use_row_as_full_screen_section=»no» type=»full_width» oblique_section=»no» text_align=»left» css_animation=»»][vc_column][vc_empty_space image_repeat=»no-repeat»][/vc_column][/vc_row]